İstanbul
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.82
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    64061.848$

GRANFONDO İZMİR’DE ASPEROX’TAN 7 BİRİNCİLİK

GRANFONDO İZMİR’DE ASPEROX’TAN 7 BİRİNCİLİK
Bu yılın Granfondo galibi, 3 yarışta toplam 20 kez birincilik kürüsüne çıkan Asperox bisiklet takımı oldu.

Türkiye’nin en büyük amatör yol bisikleti yarışı İzmir Granfondo’ya katılan Asperox Bike Pedia Racing Team üyeleri, 2 bine yakın yerli ve yabancı sporcunun pedal çevirdiği mücadelede toplam 7 kez birincilik kürsüsüne çıktı.

Türkiye’nin en büyük amatör yol bisikleti yarışı Granfondo serisinin üçüncü ve yılın son etabı 22 Ekim Pazar günü, İzmir’de gerçekleşti. İzmir Valisi Süleyman Elban’ın bir gün öncesinde Cumhuriyet’in 100. yılı kutlamaları kapsamında halk sürüşüyle başlattığı büyük yarışa yerli ve yabancı 2 bine yakın sporcu katıldı. 108,5 km’lik uzun ve 59,5 km’lik kısa parkurdan oluşan mücadelede Asperox Bike Pedia Racing Team, hem Cumhuriyet’in 100. yıl dönümü hem de daha temiz bir dünya için pedal çevirdiler. Takım üyeleri toplam 11 kez kürsüye çıktı, 7’si birincilik için oldu.

Kısa parkurun birincisi Sevcan Alper, ikincisi Cengiz Güner oldu

Kısa parkur kadınlar genel klasmanda Sevcan Alper birinci oldu. Bulunduğu yaş kategorisinde de birincliği göğüsleyen Sevcan Alper’i, kendi yaş kategorisinde üçüncü olan Günay Acar izledi. Kısa parkur erkekler genel klasmanda ikinciliği alan Cengiz Güner yaş kategorisinde birinci geldi. Yaş kategorisinde birinci olan diğer bir Asperox Bike Pedia Racing Team üyesi ise Mustafa Varol Aşıbol oldu.

Uzun parkurda birincilik ve ikincilik Asperox’un

Asperox Bikepedia Racing Team üyesi Züleyha Dikbaş uzun parkur genel klasman kadınlarda birinci gelirken, Oğuzhan Taşkan ikinci oldu. Yaş kategorisinde kadınlarda Gizem Ustabaş birinci, Safa Acar ikinci oldu.

Gençlerde birinci Asperox’tan Yağız Atıcı

En genç millilerden 17 yaşındaki Asperox Bike Pedia Racing Team üyesi Yağız Atıcı, 14-17 yaş aralığında yarışan sporcular arasında birinci oldu.

“Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne adanan bu yarışta Asperox etkisini görmek çok değerli…”

Beyaz Kağıt Pazarlama Müdürü Zeynep Kahraman; “Takımımızla birlikte yine muhteşem bir yarışa tanıklık ettik. 2023 yılı Granfondo’larında toplam 36 kez kürsüye çıktık ve bunlardan 20’si birincilik içindi. Bu yıl iki önemli hedef için pedalladık; Cumhuriyet’in 100. yıl dönümünü kutlamak ve daha temiz bir dünya için farkındalık yaratmak. Tüm madalyalarımızı Cumhuriyetimiz’in 100. yıl dönümüne adıyor ve bizi kürsüye taşıyan takımımıza teşekkür ediyoruz.”

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!