İstanbul
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.20
  • EURO
    35.00
  • ALTIN
    2519.9
  • BIST
    10739.57
  • BTC
    68803.3$

ALTINDA % 50 İNDİRİM FIRSATI İLE FARK YARATIYOR

ALTINDA % 50 İNDİRİM FIRSATI İLE FARK YARATIYOR
27. kez düzenlenen Altın ve Mücevher Fırsat Günleri 9 Mayıs'ta kapılarını açıyor. Etkinlik alanındaki tüm ürünlerde "HAS ALTIN VE PIRLANTADA İNDİRİM OLMAZ, İŞÇİLİK ve KARLILIKTA KAMPANYA OLUR" sloganıyla 9 Mayıs'ta fırsat günlerine başlıyor. Her bütçeye uygun takıların sergileneceği etkinlik Bakırköy Titanic Otel’de 9 Mayıs - 19 Mayıs tarihleri arasında ziyaretçilerine keyif alabilecekleri huzurlu ve eğlenceli bir fırsat sunuyor.

 Annelere hediye telaşı başladı. Sektörde 55. yılını kutlayan Barok Diamond gelenekselleşen Altın ve Mücevher Fırsat Günlerini bu kez Anneler Gününe Özel düzenliyor. Anne şefkati, mutluluğu ve sevgisinden ilham alarak tasarlanan binlerce tasarım, Anneler Günü’ne özel, çok uygun fiyat ve cazip ödeme kolaylığı ile etkinlik alanında sergilenecek.

1969'dan bu yana Barok Diamond, mücevherde güven ve kalite unsurunu her zaman benimsemektedir ve müşterilerine ömür boyu bakım ve hizmet garantisi vermektedir. İstanbul Kuyumcular Odası (İKO) başlatmış olduğu uygulama ile tüm ürünlerde “ Doğru Ayar – Doğru Gram – Doğru Ürün “ güvencesi ile tüketiciler İKO tarafından garanti altına alınıyor. Ayrıca etkinlik boyunca satın alınan tüm ürünlerde, ürünün tüm bilgilerinin yer aldığı ürün sertifikası da veriliyor.

‘EVLENCEK ÇİFTLER DE UNUTULMADI’

Yeni evlenecek çiftleri de unutmadıklarını söyleyen Corç Akdoğan sundukları fırsatlar hakkında şunları söyledi: ‘’Düğün Seti ve tektaş yüzüklerde de Net %50 İndirimle beraber, İster 1000 TL olsun ister 150.000 TL olsun fiyat göz ardı etmeden tüm Altın ve Mücevherlerde %100 ürün garantili sertifikasıyla beraber vereceğiz. Ziyaretçilerimiz etkinlik alanında her bütçeye uygun fiyatlarla bileklikler, kolyeler, bilezikler, küpeler bulabilecekler.’’

‘ANNELERİMİZ İÇİN EN UYGUN HEDİYELER BU ETKİNLİKTE’

Anneler günü için en uygun hediye seçeneklerini sunduklarını da dile getiren Akdoğan sözlerini şöyle tamamladı: ‘’Annelerimiz için özel tasarladığımız koleksiyonlarımızda net %50 ve tüm elmas ürünlerde de %70’e varan indirim fırsatı sağlıyoruz.

‘ESKİYİ GETİR - YENİSİNİ AL!’

Yeniliği seven, modaya ayak uydurup kendi tarzını yansıtan tüm kadınlarımız için harika bir değişim kampanyası başladı. Barok Diamond; markalı, markasız, pırlanta ya da altın nereden aldığınız fark etmeden kullanmadığınız tüm takıları en iyi fiyat garantisi ile değiştiriyor. Yerine yepyeni ışıl ışıl 2024 Pırlanta ve Altın koleksiyonlarından dilediğiniz takılara 27. Altın ve Mücevher Fırsat Günlerine Özel muhteşem indirimlerle sahip olabilirsiniz.

AB ve TSE standartlarına uygun GIA ve HRD sertifikalı birbirinden güzel tektaş ve beştaş modelleri, ekstra indirim fırsatları ile ziyaretçilerin beğenisine sunularak kadınların en özel günlerinde zarafetlerine şıklık katıyor.

Barok Diamond, Mardin Midyat kültüründen yoğrularak günümüze kadar gelen yarım asırlık tecrübesiyle ürünlerini bir sanat eserine dönüştürüyor. Uzman tasarımcıların ellerinden çıkan modern ve şık tasarımlarıyla sektörüne yön veren Barok Diamond, Kapalı Çarşı’da, Nişantaşın'da, Bakırköy’de, Carousel AVM’de ve İspanya Mollorca’da müşterilerine hizmet veriyor.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!