© Magazin Caddesi

TEKNOLOJİ VE SANATI BULUŞTURAN FUERZA BRUTA WAYRA İLE DEVAM EDİYOR

Dünyaca ünlü isimleri, gösterileri ve yapımları sanatseverlerle buluşturan Piu Entertainment, Yapı Kredi’nin 80. Yıl Feelin’ Good etkinlikleri kapsamında akrobasi, tiyatro, dansı ve müziği bir araya getiriyor. Teknoloji ve sanatın eşsiz buluşması Fuerza Bruta Wayra, 22-23-24-25 Ağustos tarihlerinde Volkswagen Arena’ya geliyor.

Dünya çapında 34 ülkede, 5.000’in üzerinde performans ile 6 milyondan fazla izleyici ile buluşan Fuerza Bruta Wayra; teknoloji ve sanatı bir araya getirdiği, 360 derece sahnesi ile izleyenleri adeta büyülüyor. Gerçekliğin arka planda kaldığı, bu sözsüz aksiyon tiyatrosunda sahne ile seyirci arasındaki mesafe kalkıyor ve şovun bir parçası olan izleyiciler, göz alıcı efektlerle dolu sahne ile bütünleşiyorlar.

İlham ve yaratıcılığın bir arada yaşandığı bir gösteriden çok daha fazlasını deneyimleme fırsatı sunan 70 dakikalık performans sırasında izleyiciler ana sahneye alınarak, benzersiz gösterinin içine çekilirler. Dev bir koşu bandı üzerinde tam gaz koşan ve patlayan bir adam,seyircilerin üzerindeki devasa ve berrak su havuzunda etkileyici bir şekilde dans eden muhteşem kadınlar, havada asılı duran oyuncuların inanılmaz performansları, özel efektler ve müzik ile seyirciye unutulmaz bir deneyim yaşatıyor. Karnaval coşkusu yaratan bu sıra dışı gösteriyi bugüne kadar Leonardo Di Caprio, Usher, Beyonce, Jim Carry, Kayne West, Bradley Cooper gibi pek çok ünlü de izledi ve ‘’muhteşem bir deneyim’’ olarak yorumladı. Yapı Kredi’nin 80. yıl dönümü kapsamında düzenlenecek Feelin’ Good etkinlikleri için biletler Biletix, Passo, Biletinial ve Bubilet’te satışta.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER