© Magazin Caddesi

SÖYLEMESEN DE BİLİYORUM

Kazakistan asıllı müzisyen MAY, ikinci Türkçe teklisi “söylemesen de biliyorum"u yayınlıyor.

MAY'in yeni şarkısı, değer verdiğin birinin gözünde özel olmadığını fark etmenin acısını, bu acının zamanla öfkeye dönüşmesini ve ardından gelen bağımsızlık mücadelesini konu alıyor. MAY’in içten sözleri, Arda Karaburçak’ın yumuşak tonlu gitarlarıyla buluşarak enerjik ve duygusal bir müzik ortaya çıkarıyor.

“söylemesen de biliyorum", ghostlanma sonrasında yaşanan boşluğu ve kendini kanıtlama çabasını içtenlikle anlatıyor. MAY’in etkileyici vokalleri, şarkının duygusal yoğunluğunu güçlendirirken, dinleyicilerin bu deneyimlerle empati kurmasını sağlıyor. Şarkı, hayal kırıklığı ve öfkenin ardından gelen içsel gücü ve bağımsızlığı da simgeliyor.

MAY’in müziğe olan ilgisi, sevdiği sanatçıların parçalarını yeniden yorumlayarak başladı. Mühendislik eğitimi almasına rağmen, 2020 yılında ODTÜ’den mezun olduktan sonra İstanbul’a taşınarak müzik kariyerine adım attı. Sanatçının müzik tarzı indie, alternatif ve dream pop türlerinden besleniyor. İngilizce ve Türkçe eserler besteleyen MAY, sahnelerde de yer alarak Sofar Ankara ve Listening Room projelerinde performans sergiledi. Sanatçının gelecek EP’sinde İngilizce, Kazakça ve Türkçe şarkılar bulunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER