© Magazin Caddesi

MİLYON TIKLANAN FENOMENDEN YENİ PROJE

“Kırmızı Çizgi” Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 18 Ekim’de tüm dijital platformlar ve Poll Production Youtube kanalında yayında!

'Yesmar Yesmar'' şarkısına ''Kara Para'' adında türkçe sözler yazan ve müzikal kariyerinde yeni bir dönemin kapılarını aralayarak milyonlar izlenen ''Arya Aryay''; kısa sürede Türkiye’nin radarına girdi!

''Arya Aryay''; sözleri Şule Aryay'a, güçlü ve alışılagelmişin dışında sunulan altyapısı Barış Aryay'a ait olan ikinci single çalışması ''Kırmızı Çizgi'' ile müzikseverlerle yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor...

Müzisyen bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen, tüm müzik enstrümanlarıyla gözünü açar açmaz tanışmış olan ''Arya Aryay'', ilkokulda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı koro bölümünde yer alarak, lise hayatını İstanbul Avni Akyol Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünde gitar, piyano ile tamamladıktan sonra Sinema & Televizyon bölümünde eğitim hayatını devam ettirdi...

Yaşamanın dile getirilemeyen tüm zorluklarını cesaretle görsele yansıtan ''Arya Aryay''ın yeni klibi ise başarılı yönetmen Kubilay Kasap tarafından titizlikle çekildi.

Klip, sadece müziğin ritmini değil, aynı zamanda sözlerin duygusunu da yansıtan görsel bir uyum sunuyor. Her bir sahnesi özenle kurgulanan klipte, genç ve güzel sanatçının güçlü enerjisi, izleyiciyisinin ruhuna temas edecek.

2016 yılında “O Ses Çocuklar”a, 2021’de ise “O Ses Türkiye”ye katılarak tüm jüri üyelerini kendine hayran bırakan ''Arya Aryay''; 2022 yılında Ferhat Göçer ile birlikte “DüetZ” albümünde yer aldı. Sinan Erkoç’un back vokalistliğini de yaparak müzik kariyerinde önemli bir deneyim kazandı. Kendi söz ve besteleriyle de dikkat çeken genç sanatçı, ayrıca birçok jingle ve dizi jeneriğinde de sesini duyuruyor.

''Arya Aryay''ın yeni projesi “Kırmızı Çizgi”  tüm dijital müzik platformlarında ve klibi Poll Production YouTube kanalında yayında!..

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER